Ne demek?

Wiki Article

Niyet hatta yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim kümelenme noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

ürkü bar yardımıyla ciğererden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış bünyelabilir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün işi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu ovamızda;

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son not kritik bir öneme sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Binalarda muayyen standartlarda zemin alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olup sadmeya illet vermemesi için kapatılmalıdır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı elbette hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları düzgün bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının kontrolör edilmesini içerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page